Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΝ. ΝΙΚΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΟΥΖΙΑΝΗΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΟΥΖΙΑΝΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ



 

                                                                                               Αγαπητοί φίλοι  Είμαστε  υπερήφανοι ως Δημοτική Αρχή, γιατί στην τετραετία της Θητείας μας τηρήσαμε το πρόγραμμά μας, πράξαμε ο,τι υποσχεθήκαμε στους πολίτες και βελτιώσαμε εντυπωσιακά την κατάσταση στην πόλη και το Δήμο μας και μάλιστα μέσα σε αντίξοες οικονομικά συνθήκες.
Ο Δήμος μας αποτελεί πλέον για την πατρίδα μας παράδειγμα και πρωτοπορία όχι μόνο για τις επιδόσεις στον πολιτισμό, αλλά και για μια σειρά από άλλες δράσεις, όπως είναι η ανακύκλωση, η διαχείριση των απορριμμάτων, η απορρόφηση πόρων (ΘΗΣΕΑΣ), η κοινωνική αλληλεγγύη (Δημοτικό Παντοπωλείο, Δημοτικό Ιατρείο), η Ψηφιακή Σύγκλιση.
Οι εκτεταμένες πεζοδρομήσεις και οι Αναπλάσεις, οι φυτεύσεις χιλιάδων δένδρων και ο Ποδηλατόδρομος, βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας και κάνουν την πόλη μας πιο σύγχρονη και πιο ελκυστική.
Από την άλλη, έργα εκατομμυρίων ευρώ, ολοκληρώθηκαν ή βρίσκονται σε εξέλιξη στα Γιαννιτσάνικα, την περιοχή Καλλιπατείρας, τη Ράχη, το Φραγκοπήγαδο, το Πέταλο, στα Τοπικά Διαμερίσματα βελτιώνουν εντυπωσιακά το επίπεδο των υποδομών του Δήμου μας.
Ακόμα, με την κατάργηση Νομικών Προσώπων και Δημοτικών Επιχειρήσεων, με την εισαγωγή του Διπλογραφικού Συστήματος και τη Γενική Οργανωτική Αναδιάταξη, διασφαλίστηκαν οι θέσεις εργασίας και βελτιώθηκε η λειτουργικότητα και η απόδοση των δημοτικών Υπηρεσιών.
Τέλος, με μια σειρά έργων, που θα πραγματοποιηθούν σύντομα, όπως το Νέο Δημαρχείο, οι αναπλάσεις σε Κεντρικούς δρόμους (Φαρών, Ακρίτα, Ηρώων), η παρέμβαση στον ποταμό Άρι και τα Ακοβίτικα, η ολοκλήρωση της Ανάπλασης στο Ιστορικό Κέντρο κτλ, η πόλη μας θα κερδίσει σε ανθρωπιά, ομορφιά, ελκυστικότητα και ποιότητα.
Ως Δημοτική Αρχή αγωνιστήκαμε ενωμένοι, εργασθήκαμε με όραμα, αφιερώσαμε όλες μας τις δυνάμεις, λύσαμε προβλήματα, παλέψαμε με δυσμενείς καταστάσεις και τελικά πράξαμε το καθήκον μας απέναντι στους πολίτες, που είναι οι κριτές όλων μας.

Με φιλία και εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας
Παν. Νίκας
                                            ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΟΥΖΙΑΝΗΣ
                                                         Φαρμακοποιός
                                       Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Ο Παύλος Μπουζιάνης που κατεβαίνει για πρώτη φορά στο στίβο των Δημοτικών εκλογών, είναι γνωστός σαν φαρμακοποιός στην Καλαμάτα και από τις δραστηριότητες του στο Λύκειο Ελληνίδων, παράρτημα Καλαμάτας, όπου μαζί με τη σύζυγό του, επίσης φαρμακοποιό, ασχολούνται και στα διοικητικά και στο χορευτικό και στη χορωδία του Λ.Ε. Καλαμάτας.
Στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο θεωρείται απαραίτητη η παρουσία του καθώς με τις φρέσκιες ιδέες του θα προσθέσει μια ευχάριστη νότα για την παραπέρα ανάπτυξη του νέου Δήμου. Άλλωστε είναι γέννημα και θρέμα Καλαμάτας και η αγάπη του για την πόλη εγγυάται για μια επιτυχημένη Δημοτική δραστήρια παρουσία.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1.10.10

    κ. Μεσσήνιε,
    έχω την εντύπωση ότι κάνετε επιλογή σε όποιους θέλετε να προβάλετε. Νομίζω ότι και στην Πύλο και στην Καλαμάτα δεν υπάρχουν αυτοί μόνο οι συνδυασμοί. Αν θέλεις να είσαι σωστός να τους προβάλεις όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε Ανώνυμε καλημέρα,
    Όποιος δεν νοιάζεται για τον εαυτό του, θα νοιαστούν οι άλλοι γι' αυτόν ?
    Όποιος θέλει, οποιουδήποτε συνδυασμού, ας μπει στο blog της Μεσσηνίας να έλθει σε επαφή μαζί μας να μας δώσει κάποια δεδομένα και από εκεί και πέρα δεν έχουμε αντίρρηση να αναρτήσουμε και το δικό τους συνδυασμό και ας μην ανήκει στους προσωπικούς φίλους μου όπως δηλαδή έκανα μέχρι τώρα. Έτσι, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2.10.10

    Αντώνη Μεσσήνιε,
    Μπορείς να μου πεις ποιός είσαι, γιατί με το όνομα Μεσσήνιος δεν υπάρχει κανείς στην Καλαμάτα. Θα ψάξω στους φίλους του Μπουζιάνη να δω ποιός λέγεται Αντώνης και θα σε βρώ.
    Μήπως κρύβεται από πίσω ο Σαμαράς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατ' αρχήν είσαι περίεργος. Τους περίεργους ξέρεις τι τους κάνουν?
    Δεύτερον αντί να ψάχνεις στον Μπουζιάνη να βρεις ποιούς φίλους Αντώνηδες έχει, ψήφισέ τον να προσφέρει στην Καλαμάτα με τις απεριόριστες δυνατότητες τους και τις φρέσκιες ιδέες του και άσε τους φίλους του.
    Τρίτον, δεν σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε Αντώνης στην Καλαμάτα, πάει να πει ότι αυτός είναι ο Σαμαράς, ...έστω και αν του μοιάζει (χα χα χα)
    Τέταρτον, ΄"εσύ δεν δικαιούσαι να ομιλείς" όπως είχε πει κάποιος κάπου κάποτε, εσύ είσαι ανώνυμος και πες μας το δικό σου όνομα που το κρύβεις και δεν ξέρουμε γιατί, ή ντρέπεσαι για το όνομά σου ή είσαι απαράδεκτος και κρύβεσαι.
    Κατά τα άλλα αν θες μπορείς να μας κάνεις τις προτάσεις σου για το blog τι θέλεις να δημοσιεύουμε κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3.10.10

    Συγνώμη δηλαδή θα τρελαθούμε ? Ο Μπουζιάνης μπορεί να προσφέρει και οι άλλοι υποψήφιοι είναι άχρηστοι? Το λέω αυτό διότι υπάρχουν και άλλοι που έχουν ήδη προσφέρει στην πόλη !
    Εσύ όμως ρε Μεσσήνιε προβάλεις μόνο τον Μπουζιάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατ' αρχήν δεν ξέρω αν είσαι ο προηγούμενος Ανώνυμος στον οπο΄πιο έδωσα τη σχετική απάντηση. Ο κάθε ένας φίλε ψηφίζει όποιον θέλει εγώ προβάλω το Μπουζιάνη γιατί και ικανότατος είναι και μπορεί να προσφέρει από το δικό του μετερίζι, δεν σημαίνει όμως ότι οι άλλοι δεν μπορούν να προσφέρουν. Ο Δήμαρχος χρειάζεται πολλούς άξιους, ένας από αυτούς είναι και ο Παύλος ο Μπουζιάνης ε΄πιτε σου αρέσει είτε όχι.
    Τελεία και παύλα ή Μάλλον "Παύλος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6.10.10

    Τον Παύλο Μπουζιάνη τον έχω γνωρίσει, πραγματικά είναι ικανός άνθρωπος, έξυπνος και δραστήριος. Αν αξιοποιήσει αυτές και άλλες ικανότητες πραγματικά θα προσφέρει στο Δήμο Καλαμάτας. Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως το κατεστημένο του Δήμου δεν τον αφήσει !
    Θα εισακουσθεί σε ότι θα προτείνει ?
    Έχει τη δύναμη να αντισταθεί ?
    Έχει ιδέες πρωτοποριακές και ανατρεπτικές ?
    Έχει το τσαγανό, τη μαχητικότατα να αντισταθεί και να επιβάλει τις απόψεις του ?
    Αν Παύλο με διαβεβαιώσεις τότε είμαι μαζί σου !!! Ευχαρίστως σε Ψηφίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή