Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΥΤΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑ


Ας κάνουν όσες απεργίες θέλουν. Στη Μεσσηνία ο κόσμος έρχεται και κάνει ωραιότερες και φτηνότερες διακοπές. Οι παραλίες είναι γεμάτες. Τα μπικίνια κάνουν παρέλαση. Τα κορμιά συναγωνίζονται το ένα το άλλο. Αφού σκεφθήκαμε να σας κάνουμε διαγωνισμό για το καλύτερο μπικίνι, το καλύτερο τατουάζ κλπ Με σκέφτεστε να είμαι στη θάλασσα και να φωτογραφίζω μπικίνια και τατουάζ ?


Λένε πως μέχρι σήμερα Τετάρτη το 75% των βενζινάδικων έχει στερέψει. Τούπόλοιπο 25% έχει ακόμα βενζίνη. Όσοι ξεμείνατε ή κοντεύετε να ξεμείνετε "σπεύσατε ταχύτατα".

Τα παραλιακά μαγαζιά κάθε βράδυ σφίζουν ζωής. ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ! Πάρτε το χαμπάρι οι Έλληνες δεν μπαίνουν σε καλούπια, Γερμανοί δεν γίνονται.
Εδώ που τα λέμε μακάρι στις δουλειές μας να γινόμαστε Γερμανοί, στη διασκέδαση να μη γίνουμε γιατί θα γινόμαστε "ξενέροτοι"

Απεργία λοιπόν τα Βυτία μεταφοράς πετρελαίων !
Ρε Βυτιάδες δεν ντρέπεστε? Πάτε καλά? Αν κάποιος από σας βγεί να μου πει τι τους έχουμε κάνει και θέλουν να μας βασινίσουν και έχουν δίκιο, τότε καλά κάνουν ! Αν όμως εμείς ο λαός δεν τους φταίμε, τότε γιατί βασανίζουν εμάς και όχι αυτούς που φταίνε, αν φταίνε κι' αυτοί. Πως ξέρουμε ότι έχουν δίκιο οι "Βυτιάδες". μπορεί και να μην έχουν.
Ότι και να είναι πάντως, έχουν δεν έχουν δίκιο, το δίκιο τους να το πληρώσουν οι Υπουργοί, πρωθυπουργοί κλπ ιθύνοντες.

"Βυτιάδες", αν είστε μάγκες και ωραίοι πηγαίνετε να αποκλείσετε το σπίτι και το γραφείο του αρμόδιου Υπουργού και του Πρωθυπουργού να πεινάσουν, να διψάσουν, να μείνουν άπλυτοι, να μείνουν χωρίς ρεύμα και τότε να σας πω εγώ αν θα βρείτε το δίκιο σας. Από τη Δεύτερη ημέρα τα μαγκάκια, τι μαγκάκια τσάμπα μάγκες είναι, οι Υπουργοί επειδή είναι "κότες" δεν θα αντέξουν και θα δώσουν εντολή να τακτοποιηθούν τα αιτήματά σας.

Αλλά μάλλον για "κότες" σας κόβω και σας. Αν έχετε τα κότσια εφαρμόστε την πρότασή μας, διαφορετικά, ναι, είστε "κοτούλες"

Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει έστω και μια "κότα", συγνώμη απεργό βυτιοφόρου ήθελα να πω, ας μου απαντήσει. Αλλά που ! κολώνουν !! Να δω τι θα κάνουν όταν θα κυρηχθεί Πολιτική επιστράτευση !!

Λίγα Λίγα θα σας τα λέω. Όχι να χορτάσετε και να μην ξαναμπείτε στο Blog μου.

Άντε γειά προς το παρόν

Ο Bloger Αντώνης

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28.7.10

    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ για τα λεγόμενα της απεργίας καθότι & διότι τα δεδομένα της Ευρώπης&τα δικαιώματα των συνανθρώπων μας ζητούν τα άκρως αντίθετα. Θέλουν έτσι;; οκ,μάγκες! ε,ρε καλάσνικωφ που θέλουν τα παχουλά λαστιχάκια απο τα κινητά σας μπουρδέλα!!! Αντώνη Μεσσήνιε-καλά πας-δώσε & σώσε. Απο παραλίες καλά πάτε-τιιί καλιστεία έχείς κατα νού;topless-bottomless & τα δύο ;;
    *** Nothing else matters ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2.8.10

    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ BLOG , (ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΑΛΛΑ ΖΩ ΕΚΤΟΣ) ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ Η " ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ " ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ.
    "ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ φίλε Ανώνυμε
    συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι οι εκτός Μεσσηνίας θα πρέπει να μαθαίνουν στη στιγμή τα γεγονότα που μπορεί τους Μη Μεσσήνιους να μην τους ενδιαφέρει ή να τους ενδιαφέρει λιγότερο, αλλά πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν μας ότι αν τέτοιες ενημερώσεις γίνονται πιό συχνά της εβδομάδας, τότε κινδυνεύουμε να γίνουμε κουραστικοί.
    Αυτό που θεωρώ σίγουρο είναι ότι τέτοια θέματα θα γράφουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή