Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ του Ασφαλιστή ΑΝΤΩΝΗ Γ. ΣΑΟΥΤΗ

Στο θέμα αυτής της Εβδομάδας δεν θα ασχοληθούμε με τη Μεσσηνιακή λαογραφία, τα χωριά της Μεσσηνίας και τις παλιές τους ονομασίες, ούτε με τις λέξεις που χρησιμοποιούσαν και, εν μέρει, χρησιμοποιούν ακόμη οι Μεσσήνιοι, θα ανοίξουμε όμως μια παρένθεση και θα ασχοληθούμε με την έκδοση ενός χρήσιμου βιβλίου για μια σειρά επααγγελματι 
Το βιβλίο αυτό κυκλοφορεί  την Τρίτη 13 Ιουνίου και Συγγραφέας του είναι ο Μεσσήνιος ΑΝΤΩΝΗΣ Γ. ΣΑΟΥΤΗΣ. Ο τίτλος του βιβλίου είναι ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Γ. ΣΑΟΥΤΗΣ ο οποίος υπηρετεί το χώρο των Ασφαλειών 38 ολόκληρα χρόνια! είναι Διευθυντής της ΑΤΕ Ασφαλιστικής στην Καλαμάτα
Στο βιβλίο αυτό την πρακτική των πωλήσεων δεν μπορούν να την βρούν μόνο οι Ασφαλιστές στους οποίους απευθύνεται ο τίτλος του βιβλίου, αλλά και στους πωλητές διαφόρων υπηρεσιών όπως για παράδειγμα οι Κτηματομεσίτες, οι πωλητές διαφημιστικών χώρων, οι Τραπεζικοί διαμεσολαβητές, αυτούς που διατηρούν χρηματιστηριακά γραφεία και ασχολούνται και με πωλήσεις και άλλων χρηματοοικονομικών προϊόντων κλπ  Επίσης απευθύνεται και σε πωλητές διαφόρων προϊόντων αφού οι τεχνικές στις πωλήσεις είναι οι ίδιες, διαφέρουν ως προς το προς πώληση αντικείμενο. Χρήσιμο είναι επίσης για τους Τραπεζικούς, αφού ολοένα και περισσότερο οι Τράπεζες πωλούν και Ασφαλιστικά προϊόντα.

Γενικά απευθύνεται ακόμη σε κάθε Ελεύθερο Επαγγελματία ο οποίος έχει να κάνει με πελάτες που καλείται να τους πωλήσει τα προϊόντα του. Θα μπορούσαμε να πουμε ακόμη οτι απαυθύνεται και σε πολιτικούς εν γένει αφού στην ουσία πώληση κάνουν και αυτοί στους ψηφοφόρους. Όταν λέμε πολιτικούς δεν εννοούμε μόνο τους βουλευτές, αλλά και τους Περιφερειακούς Συμβούλους, Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, ακόμη και Συνδι8καλιστές.

Στο βιβλίο ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, μπορεί κανείς εκτός από τεχνικές πωλήσεων, να βρει και μεθόδους οργάνωσης της δουλειάς, δικτύωσης κλπ κλπ  όλων των προαναφερομένων επαγγελματιών, πράγμα βασικότατο, ίσως το βασικότερο για τους πωλητές.

Για παραγγελίες του βιβλίου απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 27210 88116, Κιν. 6938332788
και στο e-mail: agsaouti@gmail.com




3 σχόλια:

  1. Αγαπητέ κύριε Σαούτη,
    διαβάζω δευτερη φορά το βιβλιο σας, ειναι εξαιρετικό και με βοηθάει πραγματικά στο να βελτιώσω την καθημερινή μου δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19.11.11

    Φίλε Αντώνη, το βιβλίο σου είναι εξαιρετικό ,απλό κατανοητό.
    Καλή δύναμη!!
    Γ.Στεφανάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΤΗΣ19.11.11

    Ευχαριστώ πάρα πολύ, ναι πιστεύω ότι είναι όλη η δουλειά του ασφαλιστή και πολλοί το χρησιμοποιούν σαν ένα οδηγό στην καθημερινή τους εργασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή