Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Η ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή η Μεσσηνία ολόκληρη, είναι ένα απέραντο ελαιοτριβείο. Όλοι ασχολούνται με την ελαιοσυγκομιδή και την τελική παραγωγή του πασίγνωστου διεθνώς Καλαματιανού Ελαιολάδου.
Το ελαιόλαδο Καλαμάτας όμως είναι το βασικότερο στοιχείο της γνωστής πια σε όλους μας Μεσογειακής διατροφής !!!
 Ναι, στη Μεσογειακή διατροφή το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Καλαμάτας, είναι αναπόσπαστο μέρος της. Στις μέρες που περνάμε αυτό το συγκεκριμένο ελαιόλαδο που την εκπληκτική του γεύση, το υπέροχο άρωμά του είναι ο καθημερινός μας σύντροφος στο φαγητό.
Αυτό το υπέροχο συναίσθημα που αναδύεται από το Καλαματιανό ελαιόλαδο που πολλοί λένε ότι είναι "φάρμακο", ότι δηλαδή είναι καλό για την υγεία μας, μπορούμε να σας το προμηθευσουμε με τιμές που είναι ανταγωνιστικότατες και φυσικά πάνω απ' όλα αυτό που μετράει είναι η εξαιρετικότατη ποιότητα.

Λοιπόν, επικοινωνείστε μαζί μας να σας προμηθεύσουμε αυτό το υπέροχο προϊόν της Μεσσηνιακής Γης, το ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, της γνωστής παγκοσμίως Κορωναίικης ποικιλίας. με 70 € ΜΟΝΟ το Ντενεκέ των 16 κιλών και όχι 17 που συνήθως σας λένε  αφού το 1 επί πλέον κιλό είναι το βάρος του ντενεκέ.

Επικοινωνείστε μαζί μας στο e-mail: messiniakakaialla@gmail.com για περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου