Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ?

Μια φορά και ένα καιρό, στην Καλαμάτα, γεννήθηκε μια ποδοσφαιρική ομάδα που την έλεγαν ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Ήταν στα ασπρόμαυρα ντυμένη και επειδή όταν κατέβαινε στα γήπεδα κυριολεκτικά σάρωνε ότι έβρισκε μπροστά της, κυριολεκτικά ....φύσαγε,  την ονόμασαν και.....ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ.

Η ομάδα αυτή έφτασε να παίζει στην τότε Α΄ Εθνική κατηγορία παρέα με τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας μας. Η συνέχεια όμως δεν ήταν η ανάλογη δεν προσέχτηκε δεν "έπεσαν" τα κατάλληλα χρήματα και έφτασε κάποια στιγμή να παίζει και στην Α΄ κατηγορά Μεσσηνίας. Σιγά - σιγά πάλι ανέβηκε, ξανάπαιξε στην Α΄ Εθνική κατηγορία έπεσε στη Β΄ Εθνική κρατήθηκε εκεί 10 χρόνια δεν έπεφτε μεν, αλλά και δεν μπορούσε να ανέβει πιό πάνω και την τελευταία χρονιά ίσχυσε αυτό που λέει ο λαός "μια του κλέφτη δυό του κλέφτη τρείς και την κακή του μέρα". Η ομάδα έπεσε στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Εδώ τελειώνε το παραμύθι γαι ερχόμαστε στην πραγματικότηττα και στην πικρή αλήθεια.

Η ομάδα αυτή το καμάρι όλης της Μεσσηνίας δεν είναι ότι έπεσε στην Γ΄ Εθνική αλλά κινδυνεύει να πέσει και στην Δ΄ Ερασιτεχνική κατηγορία. Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ αυτός ο άθλιος σφαγέας και νεκροθαύτης της ομάδας που ακούει στο όνομα ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, δεν έχει αποφασίσει αν θα την κατεβάσει στην Γ΄Εθνική ή θα πέση στη Δ΄. Δεν έχει αποφασίσει αν θα έχει παίχτες ή όχι, δεν έχει αποφασίσει αν έχει χρήματα να πληρώσει τα χρέη που αυτός δημιούργησε, δεν έχει αποφασίσει αν θα κρατήσει κάποιους ποδοσφαιριστές ή όχι και γενικά δεν έχει αποφασίσει τη ΤΥΦΛΑ ΤΟΥ ο αχρείος δήθεν πρόεδρος, πρόεδρος δηλαδή του εαυτού του. Δεν θα έπρεπε όμως να τον αποκαλώ πρόεδρο της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, αλλά να τον παρομοιάζω με τους χειρότερους, τους πιό αιμοσταγείς, τους πιό διεφθαρμένους, τους δυνάστες και πιό βασανιστές ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ που κυβέρνησασν διάφορες χώρες του πλανήτη ΓΗ, όπως για παράδειγμα τον Αμίν Νταντά της Ουγκάντα, τον Πινοσέτ της Χιλής, τον Τσαουσέσκου της Ρουμανίας, Κιμ ιλ Σούνγκ της Β. Κορέας και πολλούς - πολλούς άλλους που κυβέρνησαν αυτές τις χώρες και κυριολεκτικά τις έσβησαν, έτσι και το "δικτατοράκι" Γρηγορόπουλος έσβησε τη Μαύρη Θέυλλα και τώρα δεν λέει αν θα κατέβει στη Γ΄ Εθνική ή όχι. Αυτό δεν το κάνει επειδή δεν είναι έτοιμος να πει κάτι, αλλά το όποιο μυαλό που του απέμεινε του υπαγορεύει ότι πρέπει να καταστρέψει ότι έχει απομείνει όρθιο και υγειές από αυτή την άλλοτε  μεγάλη ομάδα και φόβητρο όλων των μεγάλων Ελληνικών ομάδων.
ΣΗΜ. Δικτάτορας είναι εκείνος που αποφασίζει μόνος του για την τύχη μιας ομάδας την οποία έσυρε στην καταστροφή δίχως έλεος. Αν ήθελε θα μπορούσε να έχει πει τις αποφάσεις του και να βοηθήσει τις προσπάθειες της Ερασιτεχνική Καλαμάτας για την πρόοδο αυτής της ομάδας.
Αν η ένοια του δικτάτορα είναι κάτι διαφορετικό και αν αυτή τη στιγμή εργάζεται για το καλό αυτής της ομάδας, τότε ας μας το πει να του ζητήσουμε συγνώμη.

Πάντως η Ερασιτεχνική ξεκίνησε την προετοιμασία της με την προοπτική ότι θα πάρει μέρος στην Δ΄ Εθνική με σκοπό τον πρωταθλητισμό και άμεσο στόχο να ανέβει του χρόνου στην Γ΄ Εθνική.
Οι Καλαματιανοί φίλαθλοι ας ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια  της νέας ομάδας.
Σύνδεσμοι οπαδών το ακούτε ? Μπείτε και σεις μπροστάρηδες και ενισχύστε την νέα ομάδα μας για να τη δούμε εκεί που της αξίζει.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10.8.10

    Έτσι είναι φίλε μου, ο Γρηγορόπουλος έθαψε την ομάδα. Να δούμε τώρα αν θα τη δηλώσει στην Γ΄ Εθνική. Πάντως αν δεν το ξέρεις η Ερασιτεχνική δήλωσε στην Δ΄ Εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς το Blog σας
    Ένα blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr
    Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

    Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε το ksipnistere βρίσκετε ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα blog της χώρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή