Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Και όμως είναι γεγονός. Το νέο Blog της Μεσσηνίας αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.
Σ' αυτό το χώρο θα γράφουμε θέματα που αφορούν όχι μόνο τους απανταχού Μεσσήνιους, αλλά και όλους του συνΈλληνες όπου κι' αν βρίσκονται.
Δεν θα γράφουμε μόνο για τις ομορφιές της Μεσσηνίας, της Καλαμάτας, της Μάνης, του Πεταλιδίου, των Χράνων, του Αγ. Ανδρέα, της Κορώνης, της Φοινικούντας, της Μεθώνης, της μαγευτικές παραλίες της ευρύτερης περιοχής της Πύλου και άλλων πολλών περιοχών της Μεσσηνίας, θα γράφουμε για τα πολιτιστικά, τα αθλητικά, τα πολιτικά, τα επίκαιρα θέματα που αφορούν τη Μεσσηνία αλά και την υπόλοιπη Ελλάδα.
Εσείς οι κάτοικοι πχ της Αθήνας αντί να πάτε πχ στη Βουλιαγμένη να κάνετε μπάνιο, να πιείτε τον καφέ σας ή το ουζάκι σας, μη νομίζετε ότι θα πάτε πιό γρήγορα σ' αυτό το προορισμό, πιό γρήγορα θα πάτε στην Καλαμάτα ! Ναι, ναί μην απορείτε. Η Καλαμάτα πλέον απέχει 2 1/2 - 3 ώρες από Αθήνα.
Εκτός λοιπόν ότι θα απολαύσετε το μπάνιο σας σε καθαρότερες και ομορφότερες θάλασσες, θα πιείτε το καφεδάκι σας φθηνότερα από την Αθήνα, θα πιείτε επίσης το ουζάκι σας επίσης φθηνότερα και με καλύτερο μεζέ, θα τα ευχαριστειθείτε και δεν θα θέλετε να φύγετε κι' αν φύγετε θα λέτε πότε να ξανάρθετε
ΤΕΛΙΚΑ, ΜΩΡΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ
Αν πάλι θέλετε να έλθετε με το αεροπλάνο, από Αθήνα υπάρχουν 2 πτήσεις ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ, από Θεσσαλονίκη 2 τη ΕΒΔΟΜΑΔΑ kai από το Ηράκλειο 1 πτήση την εβδομάδα.

Τώρα θα μου πείτε πως να έλθουμε με την απεργία των βενζινάδικων !
Άλλο θέμα κι' αυτό.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπαίνετε σ' αυτό το Blog να μας βλέπετε και να μας διαβάζετ, να μας σχολιάζετε, εμείς να γράφουμε και αν χρειαστεί μπορείτε να μας τη λέτε να γράφετε ...ότι γουστάρετε και εμείς πάλι να σας λέμε ......ότι γουστάρουμε.

Άντε λοιπόν καλή αρχή και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι


Ο Αντώνης ο Μεσσήνιος




Paros Blogs

free counters

3 σχόλια:

  1. Αν είναι τόσο καλή η Μεσσηνία και θα πρέπει να έλθουμε και να διαπιστώσουμε του λόγου το αληθές.
    Έχω ακούσει καλά λόγιοα για τη Μάνη είναι έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. c4lid43.8.10

    Ας το παραδεχτούμε όμως, ήμαστε η μόνη χώρα που δεν προοδεύει επειδή ο καθένας κοιτάζει πως θα βάλει τρικλοποδιά στον άλλον. Λίγη σοβαρότητα παρακαλώ. Δεν νομίζετε πως ήρθε η ώρα να το αγαπήσουμε λιγάκι αυτό το μικρούλι οικόπεδο με την μεγαλύτερη αξία στον κόσμο ;Γιατί, ειλικρινά σας μιλώ, δεν υπάρχει θεωρία που να με τρομάζει περισσότερο απο το να διαβάζει ο γιος μου το πόσο πολύ μας αγαπούν οι "Τροϊκάδες" και το πόσο μας βοήθησαν να "αναπτυχθούμε"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε c4lid4,
    Είμαι από εκείνους που υποστηρίζουν ότι δεν προοδεύει αυτή η χώρα διότι ο κάθε ένας κοιτάζει να βγάλει το μάτι του άλλου και ότι κανείς δεν δουλεύει αφού είτε στο Δημόσιο, είτε στον Ιδιωτικό τομέα όλοι έχουν Δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία.
    Αυτό το Blog το έκανα επειδή αγαπώ αυτό το κομματάκι που λέγεται Μεσσηνία.
    αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μου τα γράφεις όλα αυτά αφού εγώ και δεν τα γράφω πουθενά και δεν αφήνω να εννοηθούν από άλλα γραφόμενά μου.
    Βλέπε μας και διάβεζέ μας και μην ανησυχείς έχουμε αρκετή σοβαρότητα.

    Φιλάκια
    Ο Μεσσήνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή